Til leseforslag
Omslag: "Hva jeg forteller fulle gutter som kommer bort og later som de ikke vil snakke om panikkangst" av Aslak Hartberg

UngdomVaksne

Hva jeg forteller fulle gutter som kommer bort og later som de ikke vil snakke om panikkangst

Aslak Hartberg

Personlige beretningerPanikkangst – Behandling
Bestill

Anbefaling

Historie frå musikkens verd: angst kan råka alle.

Ein kort, og enkel bok om det å få panikkangst og vegen ut. Forfattaren fortel om si reise gjennom angsten, frå den fyrst dukka opp på turne i Kina.

Kapitlane er korte, og perfekte hvis ein ikkje har mykje overskot til å lesa dei.

Det er ikkje ei sjølvhjelpsbok, som sådan, men forfattaren kjem med nokre tips som hjalp han.

Om boka

Aslak Hartberg, rapper i Klovner i kamp, har skrevet en bok om angst, spesielt rettet mot menn. Konsekvensene av angst er ofte dårligere livskvalitet, at folk holder seg hjemme og i verste fall faller utenfor arbeidslivet. Heldigvis er panikkangst fullt mulig å bli kvitt. Forfatteren omtaler boken som "en selvhjelpsbok for de som ikke liker selvhjelpsbøker". Dette er den personlige historien til Hartberg, om hvordan panikkangsten tok kvelertak på livet hans. Det er ikke en provoserende positiv selvhjelpsbok med fasiter og ekspertoppskrifter, men en brutalt ærlig fortelling fra mann til mann om hvordan han fant roen og ble kvitt angsten. Ved bruk av kognitiv terapi forklarer han hva som er årsakene til frykten, hvorfor og hvordan den oppstår, og hvordan man kan stoppe den. Dette er en personlig historie med et litterært og fengslende språk, som også viser deg veien ut av angsten, gjennom teori, kognitive og fysiske øvelser.

Kontakt

Sånn bruker du biblioteket

Time kommune
Ansvarleg redaktør: Anne Tjørhom Frick
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygd med Libry Content